
زنجبیل یا Ginger از ریزوم (ریشه زیرزمینی) گیاه Zingiber officinale بهدست میآید. اسانس آن از طریق تقطیر بخار ریزوم تازه یا خشکشده استخراج میشود. زنجبیل یکی از پرکاربردترین ادویهها در آشپزی و داروسازی است و در عطرسازی نیز بهعنوان یک نت انرژیبخش و تند-شیرین استفاده میشود.
ادویهای (Spicy)
مرکباتی-تازه (Citrusy-Fresh nuance)
معطر (Aromatic)
رایحهای تند، کمی شیرین، گرم و مرکباتی دارد.
حس انرژی، سرزندگی و نشاط القا میکند.
نسبت به دارچین یا هل، سبکتر و مرکباتیتر است.
یادآور چای زنجبیل تازه و ادویههای گرم آسیایی است.
معمولاً در نتهای ابتدایی یا میانی استفاده میشود.
در عطرهای یونیسکس، ادویهای، مرکباتی و اسپرت پرکاربرد است.
ترکیب عالی با نتهای لیمو، علف لیمو، هل، دارچین، وتیور و مشک سفید دارد.
به عطرها حالتی درخشان، انرژیبخش و مدرن میبخشد.
ماندگاری متوسط (۲ تا ۴ ساعت).
پخش بوی متوسط با شروعی تند و درخشان.