
گلابی یا Pear میوهای شیرین و آبدار است که در عطرسازی رایحهای لطیف، خنک و دوستانه به عطر میبخشد. به دلیل آنکه اسانس طبیعی گلابی بهسختی قابل استخراج است، این نت معمولاً بهصورت آکورد سنتزی ساخته میشود. گلابی یکی از نتهای پرکاربرد در عطرهای مدرن و پرانرژی است و آغاز عطر را با حالتی آبدار و شفاف همراه میسازد.
میوهای (Fruity)
شیرین و آبدار
رایحهای شیرین، آبدار، خنک و کمی سبز دارد.
حس نشاط، طراوت و جوانی القا میکند.
نسبت به سیب یا هلو، سبکتر و تازهتر است.
به عطرها حالتی روشن، دوستانه و انرژیبخش میدهد.
بیشتر در نتهای ابتدایی (Top Notes) استفاده میشود.
در عطرهای زنانه، میوهای-گلی و گورماند بسیار محبوب است.
ترکیب عالی با نتهای وانیل، مشک سفید، شکوفه پرتقال، یاس و رز دارد.
برای ایجاد شروعی لطیف، آبدار و دلنشین در عطر بهکار میرود.
ماندگاری کوتاه (۱ تا ۲ ساعت).
بیشتر نقش یک نت آغازین شاداب را ایفا میکند.