
آلو میوهای خوشرنگ و آبدار از گونههای Prunus domestica است که در عطرسازی معمولاً بهصورت آکورد بازسازیشده یا ترکیبی از مولکولهای سنتزی و عصارههای میوهای استفاده میشود، زیرا استخراج مستقیم اسانس طبیعی آن محدود است. ماهیت آن شیرین، کمی ترش و غنی است و حس میوهای واقعی و جذاب آلو را در عطر منتقل میکند.
میوهای (Fruity)
شیرین (Sweet)
تازه (Fresh Nuances)
رایحهای شیرین، آبدار و کمی ترش دارد.
حس نشاط، اغواگری و گرما القا میکند.
نسبت به آلبالو، شیرینتر و کمی سنگینتر است.
یادآور مربا آلو، کیکهای میوهای و باغهای تابستانی پرمیوه است.
معمولاً در نتهای میانی استفاده میشود.
در عطرهای میوهای، گورماند، شرقی و نیش پرکاربرد است.
ترکیب عالی با نتهای وانیل، شکلات، گیلاس، بادام و ادویههای گرم دارد.
به عطرها حالتی شیرین، اغواگر و لوکس میبخشد.
ماندگاری متوسط تا زیاد (۳ تا ۶ ساعت).
پخش بوی متوسط.