
بابونه گیاهی دارویی و معطر از خانواده Asteraceae است که در عطرسازی بیشتر از دو گونهی اصلی آن یعنی بابونه رومی (Chamaemelum nobile) و بابونه آلمانی (Matricaria chamomilla) استفاده میشود. اسانس بابونه از طریق تقطیر با بخار آب گلهای خشک بهدست میآید. ماهیت این نت گیاهی، سبز و کمی تلخ-دارویی است و حالتی آرامبخش و طبیعی به عطرها اضافه میکند.
گیاهی (Herbal)
سبز (Green)
آرامبخش و دارویی (Aromatic-Medicinal)
رایحهای سبز، گیاهی و کمی تلخ-دارویی دارد.
حس آرامش، صمیمیت و طبیعی بودن القا میکند.
نسبت به اسطوخودوس، تلختر و خاکیتر است.
یادآور دمنوش بابونه، گیاهان دارویی و باغهای گیاهی است.
معمولاً در نتهای میانی استفاده میشود.
در عطرهای آروماتیک، سبز، طبیعی و نیش پرکاربرد است.
ترکیب عالی با نتهای اسطوخودوس، مریمگلی، رزماری، مشک و نتهای چوبی دارد.
به عطرها حالتی آرام، گیاهی و طبیعی میبخشد.
ماندگاری متوسط (۳ تا ۵ ساعت).
پخش بوی ملایم تا متوسط.