رایحه بادام تلخ (Bitter Almond)

فروشگاه عطر و ادکلن اوپال

بادام تلخ (Bitter Almond) 🌰✨

ماهیت

بادام تلخ از هسته میوه بادام تلخ (Prunus amygdalus var. amara) به دست می‌آید. اسانس آن به‌طور طبیعی از طریق تقطیر بخار استخراج می‌شود و دارای ترکیبی به نام «آمیگدالین» است که در تماس با آب، اسید سیانیدریک آزاد می‌کند؛ به همین دلیل استفاده مستقیم آن در صنایع غذایی و عطر محدود بوده و اغلب نسخه‌های سنتزی یا خالص‌سازی‌شده‌اش در عطرسازی به کار می‌رود. ماهیت این نت، گرم، آجیلی و کمی تلخ است که اغلب به آن جنبه‌ای گورماند و اغواگر می‌بخشد.

گروه بویایی

  • گورماند (Gourmand)

  • آجیلی (Nutty)

  • شرقی (Oriental Nuances)

ویژگی‌های بویایی

  • رایحه‌ای گرم، تلخ و کمی شیرین-آجیلی دارد.

  • حس اغواگری، گرما و عمق القا می‌کند.

  • نسبت به وانیل یا لوبیای تونکا، خشک‌تر و تلخ‌تر است.

  • یادآور دسرهای سنتی با بادام، مارسیپان و نوشیدنی آمارتو است.

کاربرد در عطرسازی

  • معمولاً در نت‌های میانی و پایه استفاده می‌شود.

  • در عطرهای شرقی، گورماند و نیش پرکاربرد است.

  • ترکیب عالی با نت‌های وانیل، لوبیای تونکا، چوب صندل، دارچین و گل‌های سفید دارد.

  • به عطرها حالتی لوکس، اغواگر و خوراکی-شیرین می‌بخشد.

ماندگاری

  • ماندگاری زیاد (۵ تا ۸ ساعت).

  • پخش بوی متوسط تا قوی.

WhatsApp