
ریحان یا Basil یکی از گیاهان معطر شناختهشده از خانوادهی نعنائیان (Lamiaceae) است که هم در آشپزی و هم در عطرسازی کاربرد دارد. اسانس آن معمولاً از طریق تقطیر بخار برگها و گلهای تازه استخراج میشود. رایحهی ریحان در عطرها بیشتر بهصورت سبز-آروماتیک استفاده میشود و به ترکیب حالتی گیاهی و پرانرژی میبخشد.
گیاهی (Herbal)
سبز (Green)
ادویهای ملایم (Soft Spicy nuance)
رایحهای سبز، گیاهی، کمی تند-ادویهای و معطر دارد.
حس طراوت، انرژی و شفافیت گیاهی القا میکند.
نسبت به رزماری یا مریمگلی، ملایمتر و سبزتر است.
یادآور برگهای تازه کوبیدهشده در باغ است.
معمولاً در نتهای ابتدایی و میانی استفاده میشود.
در عطرهای آروماتیک، سبز، فوژه (Fougère) و یونیسکس بسیار پرکاربرد است.
ترکیب عالی با نتهای مرکبات (ترنج، لیمو)، رزماری، اسطوخودوس، نعناع و مشک سفید دارد.
به عطرها حالتی تازه، طبیعی و گیاهی-آروماتیک میبخشد.
ماندگاری کوتاه (۱ تا ۳ ساعت).
بیشتر نقش یک نت گیاهی-فضاساز را دارد.