
زردآلو یا Apricot یکی از میوههای خوشبو و شیرین تابستانی است که در عطرسازی بیشتر بهصورت آکورد سنتزی یا از طریق استفاده از ترکیبات نزدیک به بوی طبیعی آن بازسازی میشود. چون اسانس مستقیم از میوه زردآلو بهراحتی استخراج نمیشود، معمولاً از مولکولهایی با رایحهی مشابه (مثل γ-Decalactone) برای ایجاد بوی زردآلو استفاده میکنند.
میوهای (Fruity)
شیرین (Sweet)
کمی بالزامیک-پودری (Balsamic-Powdery nuance)
رایحهای شیرین، میوهای، کمی خامهای و آبدار دارد.
تهمایهای از گرمی و نرمی در پسزمینه حس میشود.
نسبت به هلو، خشکتر و کمی پودریتر است.
یادآور میوه خشکشده، مربا و دسرهای شیرین میوهای است.
معمولاً در نتهای میانی استفاده میشود.
در عطرهای گورماند، میوهای-شرقی، زنانه و نیش پرکاربرد است.
ترکیب عالی با نتهای هلو، وانیل، گل یلانگ-یلانگ، رز و مشک سفید دارد.
به عطرها حالتی شیرین، نرم و اغواگر میبخشد.
ماندگاری متوسط (۲ تا ۵ ساعت).
پخش بوی متوسط با شروعی شیرین و لطیف.