رایحه شراب رام (Rum)

فروشگاه عطر و ادکلن اوپال

شراب رام (Rum) 🍹✨

ماهیت

رام نوشیدنی الکلی است که از تخمیر و تقطیر نیشکر یا ملاس (شیره نیشکر) به دست می‌آید و سپس در بشکه‌های چوبی کهنه می‌شود. در عطرسازی، نت رام معمولاً به‌صورت آکورد بازسازی‌شده یا از طریق استخراج مولکول‌های معطر در فرآیند تقطیر تولید می‌شود. ماهیت این نت ترکیبی از حس الکلی-شیرین نیشکر، چوبی ناشی از بشکه و ته‌مایه‌ای کاراملی-وانیلی است که حالتی گرم و اغواگر دارد.

گروه بویایی

  • الکلی (Alcoholic)

  • گورماند (Gourmand)

  • شرقی (Oriental Nuances)

ویژگی‌های بویایی

  • رایحه‌ای شیرین، الکلی و کمی کاراملی-چوبی دارد.

  • حس سرمستی، گرما و آزادی القا می‌کند.

  • نسبت به کنیاک، ساده‌تر و شیرین‌تر است.

  • یادآور نوشیدنی رام در ساحل استوایی و شب‌های پرهیجان است.

کاربرد در عطرسازی

  • معمولاً در نت‌های میانی و پایه استفاده می‌شود.

  • در عطرهای نیش، شرقی، گورماند و ماجراجویانه پرکاربرد است.

  • ترکیب عالی با نت‌های وانیل، تنباکو، دارچین، کهربا و چوب صندل دارد.

  • به عطرها حالتی اغواگر، پرشور و خاص می‌بخشد.

ماندگاری

  • ماندگاری زیاد (۵ تا ۸ ساعت).

  • پخش بوی متوسط تا قوی.

WhatsApp