
رام نوشیدنی الکلی است که از تخمیر و تقطیر نیشکر یا ملاس (شیره نیشکر) به دست میآید و سپس در بشکههای چوبی کهنه میشود. در عطرسازی، نت رام معمولاً بهصورت آکورد بازسازیشده یا از طریق استخراج مولکولهای معطر در فرآیند تقطیر تولید میشود. ماهیت این نت ترکیبی از حس الکلی-شیرین نیشکر، چوبی ناشی از بشکه و تهمایهای کاراملی-وانیلی است که حالتی گرم و اغواگر دارد.
الکلی (Alcoholic)
گورماند (Gourmand)
شرقی (Oriental Nuances)
رایحهای شیرین، الکلی و کمی کاراملی-چوبی دارد.
حس سرمستی، گرما و آزادی القا میکند.
نسبت به کنیاک، سادهتر و شیرینتر است.
یادآور نوشیدنی رام در ساحل استوایی و شبهای پرهیجان است.
معمولاً در نتهای میانی و پایه استفاده میشود.
در عطرهای نیش، شرقی، گورماند و ماجراجویانه پرکاربرد است.
ترکیب عالی با نتهای وانیل، تنباکو، دارچین، کهربا و چوب صندل دارد.
به عطرها حالتی اغواگر، پرشور و خاص میبخشد.
ماندگاری زیاد (۵ تا ۸ ساعت).
پخش بوی متوسط تا قوی.