
فلفل بهار (Pimenta dioica) دانهای است که از درختی به همین نام بهدست میآید و رایحهای ادویهای، گرم و کمی شیرین دارد که شبیه ترکیب دارچین، میخک و جوز هندی است. در عطرسازی، این نت بهصورت طبیعی یا ترکیبات سنتزی استفاده میشود تا حس گرم، ادویهای و شیرین را در عطرها ایجاد کند. ماهیت آن در عین حال که تند است، نرمی خاصی دارد و به عطرها عمق و پیچیدگی میبخشد.
ادویهای (Spicy)
گرم و شیرین (Warm-Sweet)
تند (Pungent)
رایحهای تند، گرم و کمی شیرین دارد.
حس پیچیدگی، گرما و انرژی القا میکند.
نسبت به فلفل سیاه، شیرینتر و با تهمایههای دارچینی است.
یادآور ترکیب ادویهها در دسرهای شیرین، چایهای ادویهای و نوشیدنیهای گرم است.
معمولاً در نتهای میانی و پایه استفاده میشود.
در عطرهای گورماند، شرقی، مردانه و نیش پرکاربرد است.
ترکیب عالی با نتهای دارچین، وانیل، چوبی و مشک دارد.
به عطرها حالتی گرم، دلپذیر و پیچیده میبخشد.
ماندگاری زیاد (۵ تا ۸ ساعت).
پخش بوی متوسط تا قوی.