
فلفل سیاه یا Black Pepper از دانههای خشکشدهی گیاه Piper nigrum بهدست میآید که یکی از قدیمیترین ادویهها در دنیا و بومی جنوب هند است. اسانس فلفل سیاه از طریق تقطیر بخار دانههای خشک استخراج میشود. در عطرسازی، این نت بهعنوان یک ادویهی تیز و پرانرژی شناخته میشود که عمق و هیجان خاصی به ترکیب میبخشد.
ادویهای (Spicy)
خشک و تند (Dry & Hot)
آروماتیک (Aromatic)
رایحهای تیز، ادویهای، گرم و کمی چوبی دارد.
حس انرژی، قدرت و جدیت القا میکند.
نسبت به فلفل صورتی، خشکتر و تندتر است.
یادآور ادویهجات تازه آسیابشده و رایحههای مردانه کلاسیک است.
معمولاً در نتهای ابتدایی یا میانی استفاده میشود.
در عطرهای مردانه، اسپایسی، چوبی و شرقی بسیار پرکاربرد است.
ترکیب عالی با نتهای عود، سدر، وتیور، ترنج، فلفل صورتی و دارچین دارد.
به عطرها حالت پرقدرت، عمیق و ادویهای-لوکس میدهد.
ماندگاری متوسط (۳ تا ۵ ساعت).
بیشتر نقش تقویتکننده و ادویهایکننده ساختار عطر را دارد.