رایحه قهوه (Coffee)

فروشگاه عطر و ادکلن اوپال

قهوه (Coffee) ☕✨

ماهیت

نت قهوه از دانه‌های بو داده گیاه Coffea arabica یا Coffea canephora به دست می‌آید. در عطرسازی، رایحه قهوه هم می‌تواند از طریق استخراج طبیعی (تقطیر یا CO2 extraction) تولید شود و هم به‌صورت سنتزی بازسازی گردد. ماهیت این نت تلخ، دودی، گرم و گورماند است که حس اغواگر و اعتیادآور قهوه واقعی را به عطرها منتقل می‌کند.

گروه بویایی

  • گورماند (Gourmand)

  • دودی و تلخ (Smoky-Bitter)

  • گرم و انرژی‌بخش (Warm-Energizing)

ویژگی‌های بویایی

  • رایحه‌ای تلخ، دودی و گرم دارد.

  • حس انرژی، بیداری و اغواگری القا می‌کند.

  • نسبت به کاکائو، تلخ‌تر و دودی‌تر است.

  • یادآور اسپرسو تازه، کافه‌های دنج و دانه‌های بو داده قهوه است.

کاربرد در عطرسازی

  • معمولاً در نت‌های میانی و پایه استفاده می‌شود.

  • در عطرهای گورماند، شرقی، نیش و مدرن پرکاربرد است.

  • ترکیب عالی با نت‌های وانیل، کارامل، شکلات، تنباکو و ادویه‌های گرم دارد.

  • به عطرها حالتی اغواگر، پرقدرت و اعتیادآور می‌بخشد.

ماندگاری

  • ماندگاری زیاد (۶ تا ۱۰ ساعت).

  • پخش بوی متوسط تا قوی.

WhatsApp