
گریپفروت یا Grapefruit میوهای مرکباتی با طعم و بوی تلخـترش است که از ترکیب پرتقال و دارابی بهوجود آمده. اسانس آن از پوست میوه به روش فشردن سرد استخراج میشود و در عطرسازی بهعنوان یک نت مرکباتی پرانرژی بهکار میرود.
مرکباتی (Citrus)
تلخـترش و تازه
رایحهای تازه، تلخـترش، کمی شیرین و پرانرژی دارد.
نسبت به لیمو و پرتقال، تیزتر و تلختر است.
حس خنکی، نشاط و شادابی القا میکند.
برای شروع عطر، جذابیت و سرزندگی فوری ایجاد میکند.
بیشتر در نتهای ابتدایی (Top Notes) بهکار میرود.
در عطرهای تابستانی، اسپرت، مدرن و یونیسکس بسیار پرکاربرد است.
ترکیب عالی با نتهای ترنج، لایم، نعناع، رزماری، یاس و مشک سفید دارد.
به عطرها حالت شفاف و خنک میبخشد.
ماندگاری کوتاه (۳۰ دقیقه تا ۱.۵ ساعت).
یکی از سریعترین نتها در تبخیر، اما بسیار تأثیرگذار در شروع عطر.