
گیلاس سیاه میوهای آبدار و خوشرنگ از گونههای تیرهی Prunus serotina یا Prunus avium است. در عطرسازی، معمولاً از آکورد بازسازیشده استفاده میشود زیرا اسانس طبیعی آن بهطور مستقیم قابل استخراج نیست. این نت با استفاده از ترکیب مولکولهای سنتزی با الهام از رایحه میوه، حس شیرین، ترش و کمی شرابی گیلاس سیاه را منتقل میکند. ماهیت آن میوهای، اغواگر و گورماند است.
میوهای (Fruity)
شیرین (Sweet)
گورماند (Gourmand Nuances)
رایحهای شیرین، آبدار و کمی ترش دارد.
حس سرزندگی، اغواگری و نشاط القا میکند.
نسبت به آلبالو (Sour Cherry)، شیرینتر و سنگینتر است.
یادآور دسر گیلاس سیاه، مربا یا نوشیدنیهای شرابی-میوهای است.
معمولاً در نتهای ابتدایی و میانی استفاده میشود.
در عطرهای میوهای، گورماند، شرقی و نیش پرکاربرد است.
ترکیب عالی با نتهای وانیل، بادام، گل رز، یاس و رام دارد.
به عطرها حالتی جذاب، اغواگر و انرژیبخش میبخشد.
ماندگاری متوسط (۳ تا ۶ ساعت).
پخش بوی متوسط.