
کاکائو از دانههای درخت Theobroma cacao به دست میآید که بومی آمریکای جنوبی است. پس از برداشت، دانهها تخمیر، خشک و برشته میشوند و سپس در فرآیندهای مختلف برای تولید شکلات و استخراج کره یا پودر کاکائو استفاده میشوند. در عطرسازی، نت کاکائو از طریق استخراج با حلال یا بازسازی سنتزی ساخته میشود. ماهیت آن خوراکی، گورماند و اغواگر است و رایحهای عمیق، تلخ-شیرین و شکلاتی دارد.
گورماند (Gourmand)
شیرین (Sweet)
خوراکی (Edible Nuances)
رایحهای تلخ-شیرین و شکلاتی دارد.
حس گرما، اغواگری و لذت القا میکند.
نسبت به وانیل، تاریکتر و تلختر است.
یادآور شکلات تلخ، دسرهای لوکس و کافهای دنج است.
معمولاً در نتهای میانی و پایه استفاده میشود.
در عطرهای گورماند، شرقی و نیش پرکاربرد است.
ترکیب عالی با نتهای وانیل، قهوه، کارامل، نعناع هندی و دارچین دارد.
به عطرها حالتی خوراکی، اغواگر و گرم میبخشد.
ماندگاری زیاد (۵ تا ۸ ساعت).
پخش بوی متوسط تا قوی.